عینک طبی ارزان
عینک طبی ارزان
خرید عینک طبی ارزان فقط در صورتی میتواند خطرناک باشد که آن را از دستفروش یا فروشگاههای متفرقه و نامعتبر خریداری کنید.
همه ما با دیدن تخفیف روی اجناس گوناگون خوشحال میشویم. اما مساله تخفیف دادن فروشگاههای آنلاین یا سنتی با موضوع ارزان بودن اجناس فرق دارد.
با اینکه خرج کردن پولی که بهسختی بهدست میآورید سخت است، اما توصیه میکنیم هرگز به سراغ خرید عینکهای ارزنقیمت نروید. یکی از دلایلمان این است که شاید این خرید در نگاه اول یک برد بهحساب بیاید. اما این عینکها دوام چندانی ندارند و در زمانی کوتاه دستتان را در حنا خواهند گذاشت.
حتی برخی از شیشههای ارزانقیمت میتوانند آسیبهای جدی به چشم و بینایی شما وارد کنند. به همین خاطر، پیشنهاد ما این است که هیچوقت سراغ اجناسی که بهطور غیرواقعی ارزان هستند، نروید.
یا اگر خیلی اصرار دارید که این کار را انجام دهید، توصیه میکنیم ۱۰ دلیلی که در ادامه نوشتهایم را مطالعه کنید تا با آگاهی بیشتر به کاری اقدام کنید که چندان منطقی نیست.
۱- دلیل کاهش قیمت محصول را بررسی کنید
فروشگاههای آنلاین عینک اگر محصولات خود را با قیمت ارزانتر عرضه میکنند، دلیلشان این است که از پرداخت هزینههای اضافی که فروشگاههای معمولی دارند، قِسِر در رفتهاند.
اما نکتهای که ممکن استبه آن اشاره نشود، هزینههای پنهانی است که از آن بیخبر هستید. مثلا شما نمیتوانید عینک را روی صورت خود امتحان کنید یا حتی کیفیت آن را با چشمپزشک چک کنید.
۲- ادعاهای بیاساس همانند «کیفیت عالی» را باور نکنید
یکی از ادعاهایی که اغلب فروشندههای عینکهای ارزان و دستفروشها دارند این است که محصول آنها کیفیتی برابر با محصولات درجه یک بینالمللی دارد.
اما این ادعا را چگونه ثابت میکنند؟
واقعیت این است که جنس عینکهای مختلف، مواد اولیه و خاصیت ضد خش بودنشیشهی آنها حتی در میان محصولات یک برند مشابه هم تفاوت وجود دارد، چه برسد به مارکهای متفرقه و ناشناس. همچنین، راحتی و دوام فریمهای عینک نیز در برندهای گوناگون با هم فرق دارد.
بنابراین، بسیاری از فروشگاههای فیک و نامعتبر آنلاین عینک اقدام به فروش محصولات ارزانقیمت میکنند. عدسی عینک طبی باید در آزمایشگاههای مخصوص محصولات اپتیکی تولید شوند که تحت نظارت متخصصان قرار دارند. اما عدسی عینک طبی ارزان و فیک هیچ قابلیت و تکنولوژی خاصی ندارد و پلاستیکّ صرف است، بنابراین قیمتش هم ارزان تمام میشود.