سرانه مصرف آبزیان در ایران، نصف میانگین جهانی
ایسنا/
رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور، تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی میرسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد.
به گزارش ایسنا، حسن صالحی، امروز در
چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در قم، با اشاره به حضور هیئتی از کره جنوبی در
ایران و تعجب آنها از اینکه در منوی صبحانه هتلهای ایران آبزیان قرار
ندارند، عنوان کرد: در کشور کره حداقل سرانه هر نفر ۷ کیلو گیاهان آبزی،
بخصوص جلبکهای دریایی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در
حالی که امروز بیش از ۲۲ میلیون تن مصرف غذایی و دارویی خانوادهها را
گیاهان دارویی تشکیل میدهد، این میزان در ایران صفر است.
رئیس
سازمان شیلات کشور افزود: ۳ دهه پیش توسط یک شرکت کرهای تحقیقاتی انجام شد
که در نتیجه آن اعلام شد، بیش از ۱۶ میلیون تن از گونهای ماهی به نام
فانوس ماهی در حوزه آبی مشترک ایران و عمان وجود دارد. یک شرکت نروژی در
تحقیقاتی میزان آن را ۲۰ میلیون تن عنوان کرد. در برنامه ششم تصمیم گرفتیم
۱۰۰هزار تن از این گونه را صید کنیم، لکن سال گذشته ۱۰هزار تن و امسال ۱۶
هزار تن صید داشتهایم.