یک پرس غذای سالم چقدر آب میخورد؟
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت گزارش داد: برای اطلاع از سلامت هر غذا لازم است قیمت آن آنالیز شود.
به گزارش خبر فوری به
نقل از ایسنا، ناصر حسینی تبریزی گفت: طی سال جاری ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد فروش
غذا که به طور غیرمجاز فعالیت میکردند پلمب شدهاند، اما با این وجود
همچنان بیش از ۶۰۰ واحد غیرمجاز در حال فعالیت هستند که آنها نیز در
آیندهای نه چندان دور تعطیل خواهند شد. وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای
بدون مجوز مشکلات متعددی به دنبال داشته و سلامت مردم را به خطر میاندازد
گفت: یک واحد غیر بهداشتی و غیرمجاز میتواند موجبات مسمومیت بسیاری از
مردم را فراهم آورد.
حسینی ادامه داد: دشمن همیشه با توپ و تانک حمله
نمیکند بلکه ممکن است هزاران راهکار را مورد استفاده قرار دهد. بر همین
اساس ضروری است واحدهای فعال در این عرصه حتما از سوی وزارت بهداشت و اماکن
تاییدیههای لازم را دریافت کنند تا برای مردم امنیت خاطر بیشتری وجود
داشته باشد.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر تاثیر تغذیه
نامناسب در بروز بیماریهایی مانند سرطان معده اظهار کرد: در موارد بسیار
شاهدیم که غذاهای مختلف با قیمت به مراتب پایین تر از قیمت حقیقی آنها به
فروش میرسد، اما اگر مردم بخواهند از سلامت یک غذا اطمینان خاطر حاصل کنند
لازم است قیمت آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. در چنین شرایطی با یک
بررسی ساده میتوان به این نتیجه رسید که سلامت غذا در چه وضعی قرار دارد.