واردات روغن سرخ کردنی ممنوع شد
به گزارش سایت مشهد فوری، علی اکبر دادمهر تصریح کرد: اگر روغن به صورت خام وارد کشور شود و در کارخانه های تولیدی تصفیه و فرآیندهای دیگر تولید روی آنها صورت گیرد به شرط داشتن برچسب گذاری و ذکر برند داخلی، ممانعتی در واردات نخواهد داشت.
براساس ارزیابی الگوی مصرف انواع روغن و چربی های خوراکی، روغن مخصوص سرخ کردنی 30 درصد سهم روغن مصرفی را تشکیل می دهد.
گفتنی است روغن و چربی های خوراکی به عنوان مهمترین منابع دریافت
اسیدهای چرب ترانس و اشباع در رژیم غذایی خانوارهای ایرانی به شمار می رود.
به
نظر می رسد مصرف روغن های سرخ کردنی نیز به دلیل رشد غذاهای آماده در
سرتاسر دنیا به ویژه در کشورهای در حال توسعه به شدت رو به افزایش است.
پیش
تر علیرضا مهاجر، مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهادکشاورزی گفته بود که
در حال حاضر سرانه مصرف روغن در ایران به 20 کیلوگرم رسیده است که حداقل
هفت کیلوگرم بیش از سرانه مصرف جهانی است.