اتریوم
اتریوم که در سال 2015 راه اندازی شد، رشد بسیار خوبی داشته و توانسته از بسیاری از رقبای خود پیشی بگیرد. این مقاله میتواند راهنمای شما برای خرید اتریوم و بهترین صرافیهای آن باشد. در اینجا 3 روش ساده برای خرید اتریوم معرفی شدهاند. همچنین به سوالاتی درمورد تفاوت اتر و اتریوم، ذخیره اتر و رتبه بندی صرافیها پاسخ داده شده است.
آموزش خرید اتریوم (Ethereum) یا اتر در اواسط 2015 راهاندازی شد و توانست به سرعت در بازار به رشد خوبی دست پیدا کند و از سایر ارزهای رمزگذاری شده به جز بیت کوین پیشی بگیرد. اوایل 2017، قیمت یک اتر کمتر از 10 دلار بود و الان به بیش از 40 برابر آن مقدار رسیده است. این نرخ رشد عالی، بسیاری از سرمایهگذاران را به سوی خود جلب کرده است.
نحوه خرید اتریوم
آسانترین راه برای خرید اتریوم، استفاده از صرافیهای رمز ارز است. با رشد و جهانی شدن این ارزها، تعداد سازمانهایی که قصد معامله آنها را دارند نیز کم نیست. با زیاد بودن سایتهای صرافی، هدف ما انتخاب صرافی مناسب شماست و این آموزش در روشنسازی تفاوت سایتهای مختلف به شما کمک خواهد کرد.
بهترین صرافیهای اتریوم
همه این سایتها کار یکسانی را انجام میدهند، اما نحوه پیادهسازی آنها متفاوت است. برای فهم بهتر، ما آنها را به سه گروه تقسیم کردهایم:
گروه A: این گروه از صرافیها به کاربران اجازه معامله ارزهای فیات (دلار،یورو، پوند و غیره) با ارزهای رمزنگاریشده را میدهند. نحوه عملکرد این سایتها مثل فارکس (Forex) حالت سنتی و بورسی دارد و به کاربران اجازه انجام معاملات با گزینههای معاملاتی Limit، Market و حتی معاملات حاشیهای را نیز میدهند.
معمولا این سایتها روشهای محدودی برای سپردهگذاری و یا دریافت ارزهای فیات دارند و معمولا از اتصالات بانکی استفاده میکنند. استفاده از این سایتهای میتواند برای کاربران تازهکار سخت باشد اما آنها کمترین کارمزدها را دریافت میکنند.
چند نمونه سایت از این گروه عبارت از: جمینی (Gemini)، کراکن (Kraken)، جیداکس (GDAX) و CEX.IO هستند که گزینه آخر میتواند عضو گروه B نیز بشود.
گروه B: این گروه بیشتر شبیه "خرده فروشیهای آنلاین ارز رمزنگاریشده" هستند. آنها به جای آنکه به کاربران اجازه معامله بدهند، مستقیما روی خرید و فروشهای کاربران خود عملیات و نظارت میکنند و این روش برای کاربران جدید میتواند آسانتر از گروه قبل باشد. این سایتها معمولا اجازه استفاده از کارتهای اعتباری را علاوه بر اتصالات بانکی، به کاربران میدهند. اما کارمزد دریافتی آنها بیشتر از گروه قبل است.
چند نمونه از این گروه: کوینبیس (Coinbase)، CEX.IO و کوینماما (Coinmama) است.
گروه C: عملکرد این گروه تقریبا همانند گروه A است اما آنها فقط اجازه معامله رمز ارز را میدهند و امکان معامله آن با ارز فیات در آن وجود ندارد. چند نمونه از سایتهای این گروه عبارت از: بیترکس (Bittrex)، پولونیکس (Poloniex) است.
3 روش ساده برای خرید اتریوم
استارتآپهای زیادی به دنبال کمک به مشتریان برای خرید و فروش ارز رمزنگاری شده بوجود آمدهاند و گزینههای انتخابی بسیار زیاد شده است. اینجا به توضیح درباره سه روش از مطمئنترین و آسانترین روشهای خرید اتر صحبت خواهیم کرد.
کوین بیس
کوین بیس اولین پیشنهاد ما برای مبتدیان خرید اتر است. کوین بیس دارای قسمتی است که مبتدیان در آن میتوانند تمرین کنند و بیاموزند.
بعد از شروع کار خود در 2012، کوینبیس همواره هدف آسانسازی خرید و فروش بیت کوین را داشت. بر خلاف اکثر صرافیهای رمز ارز، کوین بیس مستقیما روی معاملات کاربران نظارت دارد و آنها را انجام میدهد. سایت آنها نسبت به رقبا مزیتهای زیر را دارد:
مبلغ دریافتی و کارمزد سفارشات از قبل مشخص و ثابت خواهد بود و راه سختی پیش روی کاربران نیست.
ثابت نگه داشتن قیمتها برای اولین خرید سریعتر نسبت به سایر صرافیها است. کوینبیس هنگام سفارش، قیمت شما را ثابت نگه میدارد و شما پس از پرداخت هزینهتان، مقدار رمز ارز خود را دریافت خواهید کرد.
امکان استفاده از کارتهای اعتباری برای پرداخت سریعتر وجود دارد. هر چند محدودیتهای خرید کمی بیشتر خواهند بود.
بعد از بالا رفتن تقاضا برای اتر، کوین بیس در سال 2016 پشتیبانی از اتریوم را به سایت خود اضافه کرد که همه خدمات اضافه سرویس اصلی بیت کوین را برای اتریوم نیز ارائه میدهد.